Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با بیان اینکه اصلاح ساختار سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران از موضوع حذف و ادغام معاونت‌های شهرداری ضروری‌تر است، تاکید کرد: بر اساس بخشنامه سازمان امور اداری و استخدامی کشور، حذف پست قائم‌مقام از سطوح سازمانی شهرداری تهران در دستور کار شهردار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان سکینه اشرفی در در صد و نهمین جلسه شورای شهر تهران که به موضوع بررسی طرح کاهش تعداد معاونت‌های شهرداری از ۹ به ۶ معاونت و حذف پست قائم‌مقام و مشاور از سطوح سازمانی شهرداری اختصاص داشت در مخالف با طرح مطرح شده، اظهار کرد: هر سازمانی در میدان عمل، برای تحقق وظایف و چشم انداز خود نیازمند دو مطلوبیت است؛ یکی قرارگرفتن در بهترین جهت‌گیری رفتار بیرونی و دوم قرار گرفتن در بهترین شرایط ساختاری و عملکرد درونی که تحقق مطلوبیت دوم به سه مولفه ساختار، فرآیند و سیستم‌های سازمانی نیاز دارد.

وی با بیان اینکه ساختار سازمانی با همه ابعاد و مولفه‌های کلیدی خود یکی از ابزار‌های مهمی است که مجموعه روابط سازمانی محدودیت‌ها و شیوه‌های انجام کار را روشن می‌کند، ادامه داد: سازمان باید ساختار و رفتار درونی خود را به گونه‌ای چابک، انعطاف پذیر و متناسب رفتار بیرونی خودش سازمان بدهد و به همین سبب است که قانونگذار مطابق با ماده ۵۴ قانون شهرداری، تدوین سازمان اداری شهرداری را متناسب با بودجه، درآمد و حجم کار می‌داند.

معاون شهردار تهران ادامه داد: مدیریت شهر تهران با معضلاتی مانند تعدد ماموریت‌های متداخل در حوزه‌های دیگر، فقدان هماهنگی و نظارت بین حوزه‌ها، رقابت بین حوزه‌ها برای تصدی‌گری و فقدان تعامل منطقی بین صف و ستاد مواجه است؛ بنابراین ساختار کلان شهری نیاز به تحول اساسی در سطوح خرد و کلان دارد.

اشرفی با تاکید بر اینکه شهرداری تهران اصلاح ساختار سازمانی را نیازمند تصویب برنامه پنج ساله سوم و تعیین حجم کار مشخص می‌داند، تاکید کرد: نگاه برنامه‌ای به اصلاح ساختار شهرداری تهران را لازم می‌دانیم.

وی ادامه داد: با توجه به این زمینه، در فصل اول لایحه برنامه سوم، که به نام نظام مدیریت و خدمات کارآمد در حکمراویی شهری و زیرفصل سرمایه سازمانی ساماندهی شده، در ۱۵ ماده به طراحی کلان ساختار و استقرار مدیریت تغییرات توجه شده است؛ متن این احکام در کمیته تخصصی تشکیلات و منابع انسانی شورای شهر نهایی و به کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران ارائه شده است.

اشرفی یکی از پیش فرض‌های اصلاح ساختار و طراحی سازمان را ثبات مدیریتی دانست و افزود: این در حالی است که شهرداری با وجود تغییرات مدیریتی در سطح کلان، از مبانی کارشناسی این امر غفلت نکرده، در این راستا، تا مرحله طرح مدیریت پروژه تدوین شده (RFP) و شناسایی مشاور ذی‌صلاح پیش رفته است.

وی اضافه کرد: شهرداری عزم و اراده مدیریتی برای بازطراحی کلان ساختار با همکاری اعضای شورای شهر را دارد.

به گفته شهردار تهران، در بازطراحی کلان ساختاری، مسائلی، چون فرآیند‌های کلیدی، محیط سازمان، پیچیدگی‌ها، رسمیت، عدم تمرکز، منافع ذی نفعان، میزان بلوغ سازمان، زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و مدیریت ریسک پروژه مدنظر است.

معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهردار تهران با تاکید بر اینکه چالش نیروی انسانی مهم‌ترین چالش شهرداری تهران است، گفت: این موضوع صرفاً با کاهش تعداد معاونت‌ها سازماندهی نخوشاهد شد.

وی تاکید کرد: سازماندهی شرکت‌ها و سازمان‌های وابسته به شهرداری تهران که دو سوم بودجه و نیروی انسانی را به خود اختصاص داده است، از اولویت بالاتری برخوردار است.

اشرفی در خصوص حذف پست قائم مقام هم توضیح داد: با توجه به بخشنامه سازمان امور اداری و استخدامی که در دستور کار شهرداری قرار گرفته و در شورای معاونین شهردار نیز پیرامون آن بحث شده، موضوع حذف پست قائم‌مقام روز دوشنبه توسط شهردار تعیین تکلیف خواهد شد.

ذکر این نکته ضروری است که کلیات طرح کاهش تعداد معاونت‌های شهرداری از ۹ به ۶ معاونت و حذف پست قائم‌مقام و مشاور از سطوح سازمانی شهرداری تهران با ۱۰ رای موافق و ۹ رای مخالف به تصویب اعضای شورای شهر تهران رسید.

 انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سکینه اشرفی جلسه شورای شهر سازمان های وابسته به شهرداری معاون برنامه ریزی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خواستار توجه شهرداری به مطالبه شورا پیرامون نهضت پیاده‌روسازی و ساماندهی معابر شهری شد و گفت: لازم است پیاده‌روها مکانی برای تردد امن عابران و همه اقشار جامعه باشد تا هیچ کس آسیب نبیند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، فاطمه اشدری صبح امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر قزوین درباره لایحه شهرداری مبنی بر مجوز ساخت در اراضی قولنامه‌ای با کاربری‌های عمومی در اسماعیل‌آباد، اظهار کرد: اگر شعارمان بر مبنای عدالت در توسعه خدمات شهری است باید کاربری‌های فرهنگی، ورزشی و فضای سبز را در تمام نقاط شهری با اولویت نواحی کمتر برخوردار ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه رویکرد انسان‌محوری و عدالت خدمات‌شهری دو نکته مهمی است که در بودجه امسال بر آن تأکید داشتیم و باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: می‌توانیم امتیازاتی برای زمین‌هایی که کاربری عمومی دارند در نظر بگیریم و با مالکان آن‌ها توافقاتی را داشته باشیم تا مالکان به حق خود برسند.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: با آزاد شدن بعضی زمین‌ها سرانه‌های فرهنگی و ورزشی در این منطقه تأمین و حفظ شود، با این رویکرد می‌توان نسبت به تأمین منابع زمین با کاربری‌های عمومی مورد نیاز در مناطق مشابه از جمله شهرک مهدیه و نواحی منفصل پاسخگو بود.

اشدری بر لزوم توجه مدیریت شهری به موضوع مناسب‌سازی و توجه به حضور بی‌دغدغه افراد توان‌خواه در شهر تأکید کرد و ادامه داد: به‌رغم تمام تذکرات اعضای شورا پیرامون این موضوع مهم توجه جدی به آن نمی‌شود و پیشنهادات عملیاتی مشاور شهردار در امور مناسب‌سازی که پس از بازدید میدانی برای رفع موانع ارائه می‌شود در بیشتر موارد محقق نمی‌شود.

وی اضافه کرد: پیشنهاد می‌شود در یکی از جلسات صحن شورا مشاور شهردار در امور مناسب‌سازی حضور داشته باشد تا موارد و پیشنهادات را از زبان وی بشنویم.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خواستار توجه به اجرای مطالبه شورا پیرامون نهضت پیاده‌روسازی و ساماندهی معابر شهری شد و گفت: لازم است پیاده‌روها مکانی برای تردد امن عابران و همه اقشار جامعه باشد، هیچ کس آسیب نبیند و رفاه حال و امنیت آسیب‌مندان لحاظ شود.

اشدری با تأکید بر لزوم حضور مستمر شهردار قزوین در جلسات صحن شورا ادامه داد: حضور شهردار قزوین سبب خواهد شد تا مطالبات ضروری مردم سریع‌تر و مؤثرتر محقق شود و این موضوعی است که در دوره شهرداران قبل اتفاق می‌افتاد و برای شهروندان اثربخش و ملموس بود.

کد خبر 751373

دیگر خبرها

  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • ساختار هیأت امنای محلات تهران شبیه فعالیت شورایاری‌هاست/حضورنهادهای فعال محلات در هیأت‌های امنا
  • عباس مرادی سکاندار شهرداری نجف آباد شد
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟